Byzantio Hotel Parga
Parga
Parga
Parga
Parga
Parga


Το ξενοδοχείο “Byzantio Hotel Apartments” βρίσκεται σε προνομιακή θέση στον κόλπο, πίσω από το Ενετικό Κάστρο της Πάργας και απέχει μόλις 200 μ. από την ομορφότερη και κοσμικότερη παραλία της, το Χρυσογιάλι Βάλτου!

Σε μία καταπράσινη έκταση 8 στρεμμάτων μέσα σε έναν κατάφυτο Ενετικό ελαιώνα, έχουμε δημιουργήσει μία υπέροχη οικογενειακή ατμόσφαιρα, για όλους εκείνους που αποζητούν γαλήνιες διακοπές δίπλα στην θάλασσα και τόσο κοντά στο κέντρο της Πάργας!

Το “Byzantio Hotel Apartments” μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πλούσιες υπηρεσίες , άνετο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και κυρίως φιλική και άμεση εξυπηρέτηση!!

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε κράτηση μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, η κράτηση γίνεται απευθείας με το ξενοδοχείο. Έτσι, εξασφαλίζετε εγγυημένα τη χαμηλότερη δυνατή τιμή, σε αντίθεση με κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω συστήματα τρίτων (στις τιμές των οποίων είναι ενσωματωμένη η προμήθεια της εκάστοτε πλατφόρμας). Για να στείλετε αίτημα απευθείας κράτησης στο Byzantio Hotel Apartments, κλικ εδώ!

ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή, διατίθεται το σύνολο των δωματίων του Byzantio Hotel Apartments.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ενώ σε κάποιες on-line πλατφόρμες μπορεί να μην εμφανίζονται διαθέσιμα δωμάτια, επικοινωνώντας με το Byzantio Hotel Apartments μέσα από την ιστοσελίδα μας, συχνά θα μπορέσετε να βρείτε διαθέσιμο δωμάτιο.

Για να στείλετε αίτημα διαθεσιμότητας απευθείας στο Byzantio Hotel Apartments, κλικ εδώ!

Κλείσιμο
×

BYZANTIO HOTEL APARTMENTS SAFE RATE

Κάντε κράτηση απευθείας μαζί μας και εκμεταλλευτείτε το Byzantio Hotel Apartments Safe Rate.
Αυτή η αποκλειστική προσφορά προβλέπει 100% επιστροφή χρημάτων εφόσον υπάρξουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω Covid-19.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ COVID-19

Το κατάλυμά μας τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης & προστασίας και τίθενται σε ισχύ ειδικά πρωτόκολλα διαχείρισης και πολιτικής του καταλύματος εναρμονισμένα πλήρως με τις υπουργικές αποφάσεις.
Λάβετε υπόψη ότι έχουμε διευρύνει το χρονικό διάστημα μεταξύ check-out και check-in μέχρι τις 11 π.μ. και από τις 3 μ.μ. αντίστοιχα (κυβερνητική οδηγία).