Byzantio Hotel Parga
Parga
Parga
Parga
Parga
Parga


Το ξενοδοχείο “Byzantio Hotel Apartments” βρίσκεται σε προνομιακή θέση στον κόλπο, πίσω από το Ενετικό Κάστρο της Πάργας και απέχει μόλις 200 μ. από την ομορφότερη και κοσμικότερη παραλία της, το Χρυσογιάλι Βάλτου!

Σε μία καταπράσινη έκταση 8 στρεμμάτων μέσα σε έναν κατάφυτο Ενετικό ελαιώνα, έχουμε δημιουργήσει μία υπέροχη οικογενειακή ατμόσφαιρα, για όλους εκείνους που αποζητούν γαλήνιες διακοπές δίπλα στην θάλασσα και τόσο κοντά στο κέντρο της Πάργας!

Το “Byzantio Hotel Apartments” μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, διαθέτοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πλούσιες υπηρεσίες , άνετο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και κυρίως φιλική και άμεση εξυπηρέτηση!!

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε κράτηση μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, η κράτηση γίνεται απευθείας με το ξενοδοχείο. Έτσι, εξασφαλίζετε εγγυημένα τη χαμηλότερη δυνατή τιμή, σε αντίθεση με κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω συστήματα τρίτων (στις τιμές των οποίων είναι ενσωματωμένη η προμήθεια της εκάστοτε πλατφόρμας). Για να στείλετε αίτημα απευθείας κράτησης στο Byzantio Hotel Apartments, κλικ εδώ!

ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μέσα από την ιστοσελίδα αυτή, διατίθεται το σύνολο των δωματίων του Byzantio Hotel Apartments.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ενώ σε κάποιες on-line πλατφόρμες μπορεί να μην εμφανίζονται διαθέσιμα δωμάτια, επικοινωνώντας με το Byzantio Hotel Apartments μέσα από την ιστοσελίδα μας, συχνά θα μπορέσετε να βρείτε διαθέσιμο δωμάτιο.

Για να στείλετε αίτημα διαθεσιμότητας απευθείας στο Byzantio Hotel Apartments, κλικ εδώ!

Κλείσιμο
×

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ


Κάθε φορά που πραγματοποιείτε κράτηση μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, η κράτηση γίνεται απευθείας με το Byzantio Hotel Apartments. Έτσι, εξασφαλίζετε εγγυημένα τη χαμηλότερη δυνατή τιμή, σε αντίθεση με κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω συστημάτων τρίτων (στις τιμές των οποίων είναι ενσωματωμένη η προμήθεια της εκάστοτε πλατφόρμας).

Μπορείτε να στείλετε αίτημα απευθείας κράτησης μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτή την ιστοσελίδα.